Сградата на община Берковица е щателно дезинфекцирана, след като служители

...
Сградата на община Берковица е щателно дезинфекцирана, след като служители
Коментари Харесай

Дезинфекцираха сградата на община Берковица заради служители с положителни проби за COVID-19

Сградата на община Берковица е щателно дезинфекцирана, след като служители в една от стаите на администрацията са дали положителни проби за COVID-19, съобщиха от общината.

В следващите дни сградата ще бъде периодично дезинфекцирана, а служителите от въпросната стая няма да идват на работа, тъй като са под карантина. Към момента всички присъстващи в администрацията служители са здрави и изпълняват своите служебни задължения.

Създадена е организация за пълноценна работа на общината и за качествено обслужване на гражданите, обявиха от пресслужбата й.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15337  Девет души медицински личен състав са измежду новозаразените с ковид в област Сливен Девет души медицински личен състав са измежду новозаразените с ковид в област Сливен  Сръбският патриарх е на командно дишане поради COVID-19 Сръбският патриарх е на командно дишане поради COVID-19  Мутиралият ковид, открит измежду норките в Дания, евентуално е липсващ Мутиралият ковид, открит измежду норките в Дания, евентуално е липсващ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР