Сградата на областната администрация в Шумен беше основно дезинфекцирана, заради

...
Сградата на областната администрация в Шумен беше основно дезинфекцирана, заради
Коментари Харесай

Дезинфекцираха сградата на областната администрация в Шумен заради коронавирус

Сградата на областната администрация в Шумен беше основно дезинфекцирана, заради положителна проба за коронавирус на зам.-областният управител Ширин Вели.

Положителни проби за COVID-19 са дали още съпругът и синът й, след като за пореден път, в петък, си направили профилактични тестове. " Тримата се чувстваме добре, нямаме симптоми и оплаквания ", каза по телефона съпругът на Вели.

Заради дете с положителен тест за коронавирус, за което се предполага, че е осемгодишният син на Вели, под карантина са поставени съучениците му.

Учениците от втори " в " клас, девет деца от втори " б " клас от СУ " Сава Доброплодни " в Шумен, както и двама учители, са поставени под 14-дневна карантина, до 15 октомври включително, съобщи зам.-директорът на учебното заведение Мария Костадинова, предаде БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12848  Русия записва оптимален денонощен растеж на инфектирани с COVID-19 от май Русия записва оптимален денонощен растеж на инфектирани с COVID-19 от май  Омбудсманът изиска да се компенсират хората без топла вода над два месеца Омбудсманът изиска да се компенсират хората без топла вода над два месеца  Двама излекувани и един умрял от COVID-19 в Русе за последното денонощие Двама излекувани и един умрял от COVID-19 в Русе за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР