Светът няма да може да избегне втора вълна от COVID-19,

...
Светът няма да може да избегне втора вълна от COVID-19,
Коментари Харесай

СЗО: Втора вълна от COVID-19 е неизбежна

Светът няма да може да избегне втора вълна от COVID-19, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6787
" Става дума за съвсем нов вирус, а имунитет към него има една много малка част от хората по Земята ", това е казала представителката на Световната здравна организация (СЗО) в Русия Мелита Вуйнович в интервю пред медията от Москва.

" Докато не бъдат изработени ефективни социални механизми за предпазване от заболяването и докато не бъде открита действена ваксина, надали ще можем да кажем, че имаме някакъв шанс да избегнем още една вълна от COVID-19 ", е коментирала Вуйнович.

Унгарските училища остават затворени до края на май

Представителката на СЗО е подчертала необходимостта да се използва досегашният опит за ограничаване на разпространението на заразата. " Голяма част от мерките, предприети от властите в редица държави по света, са дали положителен резултат. Има голяма вероятност тяхното прилагане да предотврати многото смъртни случаи, на които ставаме свидетели всеки ден ", е посочила още тя.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6787  Учениците в Гърция ще вървят на учебно заведение на две смени през ден Учениците в Гърция ще вървят на учебно заведение на две смени през ден  Стабилни ли са финансите на България, с цел да излезе от Стабилни ли са финансите на България, с цел да излезе от " бурята на ковид "?  Валери Симеонов: Без смяна на ограниченията преди усъвършенстване на епидемиологичната конюнктура Валери Симеонов: Без смяна на ограниченията преди усъвършенстване на епидемиологичната конюнктура
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР