Светът никога не е познавал по-голям лъжец от Жан-Клод Романд.

...
Светът никога не е познавал по-голям лъжец от Жан-Клод Романд.
Коментари Харесай

Светът никога не е познавал по-голям лъжец от Жан-Клод Романд

Светът никога не е познавал по-голям лъжец от Жан-Клод Романд. Ако обаче не знаете историята, най-вероятно бихте могли да се хванете на историята, която би трябвало да е добре филмирана и направена в холивудски стил, а вместо това се радва на локалното внимание на френското кино. " The Adversary " разказва неговата история и гарантираме, че е по-впечатляваща, отколкото бихте подозирали. Версията на тази личност е, че работи за световна организация, опитваща се да направи света много по-добър.

Той е успешен бизнесмен има редица заслуги и както сами се досещате, когато една лъжа се повтори повече от 100 пъти, може да се превърне в истина. Жан обаче я повтаря около милиард пъти, за да стане абсолютна истина. Нека започнем от самото начало. Роден е във Франция, прекарва детството си в тихо селце Клерво-ле-Лакс и честно казано се е радвал на много спокойно и щастливо детство. Майка му често се разстройвала от пакостите, което накарало малкия Жан да се научи да цени родителите си, лъжейки ги. След завършването на гимназия, той отива да учи в Лион, но там нещата не потръгват и само след един семестър, човекът напуска университета по " здравословни причини ". След това започва да учи медицина, но бързо се проваля още през първата година, като пропуска един от важните изпити.


На следващата година е имал възможност да го вземе, но решава, че няма смисъл. Вместо това казва на своите приятели, че го е минал. Никой не обърнал внимание, че името му не излиза в списъка с останалите изпити, а през следващите 12 години, всеки септември, Жан ще се появява сред първокурсниците и ще се преструва на нов студент. Тук идва и забавният момент, всяка година, този студент ще събира лекции от приятели, записки и дори ще се появява на изпитите в края на годината. Много дълго време, мнозина дори не подозират, че новият студент не е дори студент. След като дошъл нов ректор по медицина, Жан трябвало да смени версията и да напусне университета. Повечето хора започват да работят след университета или поне се опитват да не си губят времето, когато стане ясно, че нямат възможност да се справят с образованието си. Жан има друга стратегия, вместо да работи като всички останали, той си измисля работна позиция. Заявява, че е изследовател в организация, наречена Световна Здравна организация и е позициониран в Женева. И когато не работи в Женева, работи в Дижон като лектор.


И понеже версията трябва да бъде издържана, той често се разхожда именно около сградите на въпросната организация. През по-голямата част от времето събира всички листовки, списания и рекламни материали на организацията и ги оставя в дома си. Освен това често има " командировки ". Как да отидеш на командировка, след като няма къде да бъдеш и никой не те търси, ЗАЩОТО НЕ РАБОТИШ ЗА НИКОГО? Не може да се плашите, Жан го е измислил. Той отива в хотел близо до летището, прекарва няколко дни и след това купува подаръци от безмитната зона, за да се прибере обратно. Сега ще се запитате, какво прави един човек с всичкото време на света, след като не работи? Жан е човек на природата и обикаля парковете в различните градове, почива си и поддържа лъжата, че работи целодневно. Не си мислете, че е лесна работа. Трябва да прекарате доста време в размишления и създаване на версия, която може да издържи всичките абсурди. Най-важното е, че дори съпругата трябва да бъде добре заблудена и принудена да не звъни в офиса, поради простата причина, че има много работа. Абсурдът продължава цели 18 години.


Всички вярват от семейството и съпругата му до най-близките му приятели. Добре, а откъде идват парите? Жан продава един апартамент с жена си, използват нейната заплата и най-важното - финанси, събрани от приятели и роднини, които вярвали, че правят инвестиции в различни фондове и акции, поддържани от едноименния лъжец мусю Романд. И както балканският синдром е показал отдавна, рано или късно яйцето ще опре в задника и тогава трябва да се взимат по-сериозни решения. Яйцето в този случай е бил тъста на Романд. Човекът заявил, че му трябват малко пари от напудрените фондове. Няколко седмици по-късно е открит мъртъв. Паднал по стълбите и починал на място, а свидетел бил именно Жан. Малко по-късно, тъщата решила, че няма нужда от толкова голяма къща, продава я, купува си по-малко жилище и с останалите пари продължава да инвестира във фондовете на лъжеца.

Само 4 години по-късно, любовницата на Жан, разбира се, има любовница, все пак с толкова свободно време, та тя поискала своите 900 000 франка, които също инвестирала. Жан, ти си машина! По същото време, много от неговите приятели продължавали да душат и да нищят историята, защото мнозина вече се съмнявали в бляскавата работа и потекло. Положението било следното, няма пари, няма работа, няма и бъдеще, следователно остава вариантът със самоубийството!


С 2000 франка, той решил да си купи пистолет, заглушител и газова бутилка, като поискал всичко да бъде опаковано като подарък. Не сме сигурни кой идиот би продал нещо в такава конфигурация, но нека не забравяме, че французите рядко блестят с интелект. На 9 януари вечерта, Жан убива своята съпруга в леглото им и след това я оставя да се преструва на заспала. На следващата сутрин, лидерът в организацията гледа децата, закусват и прекарват деня в гледане на детски. Слага ги в леглото и ги убива с изстрел в главата. Единствените останали, които могат да разобличат негово величество са родителите му, които между другото много се гордеели с него и любовницата му, която си потърсила парите. Качва се Жан на колата и отива да види мама и тате, след хапване, вади пистолета и ликвидира и двамата. Сега, може да си мислите, че се шегуваме и това вече е твърде фантастично, но гугъл ще потвърди версията. Между другото не е сигурно дали е гръмнал и семейното куче, но има такава версия. За вечерта, Жан имал желанието да изведе своята любима на романтична вечеря за двама.


По пътя се престорил, че колата се е счупила и се пробвал да я удуши с кабел. Проблемът бил, че дамата се борила за живота си и бързо охладила страстите на лъжльото. Човекът се извинил и я закарал обратно в дома й, а след това се прибрал в къщата си, където го чакали три тела. В един момент разсипал навсякъде бензин и запалил къщата, а междувременно решил да се самоубива като се нагълтал с хапчета. Проблемът обаче бил, че така или иначе, те били с изтекъл срок на годност, та когато го открили пожарникарите, нямало как да не го спасят. Пред огнената си къща, той отказвал да говори и всички вярвали, че просто е травмиран. В съда обаче, положението се променило драстично, Романд бил диагностициран с нарцистично разстройство и доживотна присъда. Първото изслушване за помилване е през 2015-а година, но след като никой повече не говори, съмняваме се, че наистина ще бъде пуснат някога.

Източник: men.hotnews.bg/
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР