Световноизвестният град на инките Мачу Пикчу в Перу ще отвори

...
Световноизвестният град на инките Мачу Пикчу в Перу ще отвори
Коментари Харесай

Отварят Мачу Пикчу за туристи на 1 юли

Световноизвестният град на инките Мачу Пикчу в Перу ще отвори за туристи на 1 юли, но ще трябва да се спазват нови правила.

Персоналът на самия парк, както и на хотелите и ресторантите, разположени наблизо, периодично ще преминават тестове за COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9035
За да посетите руините на древния град, ще трябва да дезинфекцирате обувките, да измиете ръцете си, да сложите маска и да спазвате дистанция.

Влаковете, които привеждат туристи в близкото село, трябва да са само наполовина пълни, за да не се струпват хора.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9035  Кметът на Сърница: Новината за аналгинчетата е подправена Кметът на Сърница: Новината за аналгинчетата е подправена  Над половината от изследваните за COVID-19 в италианския град Бергамо имат антитела Над половината от изследваните за COVID-19 в италианския град Бергамо имат антитела  Министерство на земеделието не е затворено поради COVID- 19 Министерство на земеделието не е затворено поради COVID- 19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР