Световноизвестната певица Тина Търнър се е подложила на операция по

...
Световноизвестната певица Тина Търнър се е подложила на операция по
Коментари Харесай

Тина Търнър запуши устата на всички критици и разкри как младият й мъж е спасил живота й

Световноизвестната певица Тина Търнър се е подложила на операция по трансплантация на бъбрек. Интервенцията е направена през 2017 година, а донор е съпругът на изпълнителката Ервин Бах. Това съобщава самата Търнър в автобиографичната си книга „ My Love Story”, съобщава People.

Книгата ще излезе на пазара на 16 октомври.

По данни на списанието, през 2016 година певицата чува страшната диагноза „ рак на червата”. Тя се отказва от традиционното лечение и се обръща към хомеопатията. Това обаче се отразява още по-негативно на състоянието й и изпълнителката развива бъбречна недостатъчност. За да я спаси, мъжът й решава да се раздели с единия си бъбрек.

В този момент Търнър се замислила дали някой няма да изтълкува решението на Ервин като разчистване на сметките. Откакто са заедно, не спират слуховете, че Бах, който е със 17 години по-млад от нея, се е оженил единствено заради парите и славата й.

„ Отчитайки колко дълго време бяхме заедно, е невероятно, че все още се намираха хора, на които им се искаше да вярват, че Ервин се е оженил за мен заради парите и славата ми. Какво повече му трябва на един мъж, който е по-млад от жена си? Ервин винаги е игнорирал слуховете”, признава изпълнителката.

Операцията е направена през пролетта на 2017 г. Тя може да се определи като относително успешна, тъй като Търнър и до ден днешен се бори с усложненията. От време на време певицата страда от замайване, тревожност и диария.

Търнър признава, че е прекалено самонадеяно да говори за оздравяване, но се радва, че е още жива.

„ Мога да погледна назад и да разбера защо кармата ми беше такава. Доброто излезе от лошото, радостта дойде от болката. И никога не съм била по-щастлива, отколкото съм днес”, признава звездата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР