Световната здравна организация (СЗО) отхвърли идеята за издаване на документи,

...
Световната здравна организация (СЗО) отхвърли идеята за издаване на документи,
Коментари Харесай

СЗО отхвърли идея за издаване на документи за имунитет срещу COVID-19

Световната здравна организация (СЗО) отхвърли идеята за издаване на документи, удостоверяващи имунитет срещу коронавируса, предаде АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6273
За момента няма доказателства, че тези, които са се възстановили от COVID-19 и имат антитела са защитени от втора инфекция, подчерта организацията.

Кипър планира поетапна отмяна на ограничителните мерки от 4 май

Идеята за документи, удостоверяващи имунитета, беше предложена като начин да се позволи на хората, които са защитени от повторно заразяване да се върнат на работа. Но базираната в Женева СЗО заяви днес, че са необходими повече изследвания, преди да се докаже, че подобни документи ще бъдат точни.

Хората, които се смятат за имунизирани, могат да пренебрегнат съветите за опазване на общественото здраве и сертификатите могат да повишат опасността от разпространение на заразата, добави организацията. Тя подчерта, че са необходими и изследвания на използваните тестове за антитела, които да определят точността и надеждността им.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Вс

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6273  Сърбия ще изпрати през днешния ден медицински материали на Италия Сърбия ще изпрати през днешния ден медицински материали на Италия  Кипър възнамерява поетапна анулация на ограничаващите ограничения от 4 май Кипър възнамерява поетапна анулация на ограничаващите ограничения от 4 май  Заради ковид: Баба видя правнучето си през прозореца Заради ковид: Баба видя правнучето си през прозореца
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР