Световната пандемия от COVID-19 е дала нова сила на антисемитизма,

...
Световната пандемия от COVID-19 е дала нова сила на антисемитизма,
Коментари Харесай

COVID-19 запали антисемитизма

Световната пандемия от COVID-19 е дала нова сила на антисемитизма, предаде израелската редакция на нюзру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4954
Изданието посочи няколко случая на прояви на омраза към евреите. " Мотриси в метрото в Хамбург са били разрисувани с жълти звезди на Давид, съпроводени с надписи " Аз съм коронавирус ". В лондонския квартал " Кингстън " (със значително еврейско население) жена е обиждала минаващи евреи, хвърля камъни по тях и крещяла: " Избийте юдеите! ". Свастики и антисемитски надписи на руски са се появили върху сграда на религиозен център в Бруклин, Ню Йорк ", допълни медията.

Израел обсади град, населен с консервативни юдеи

" Основната платформа за ширене на омраза е световната мрежа. В Интенет редовно се повяват твърдения, че заразата е била разработена от специалисти на МОСАД (израелската разузнавателна служба), която е имала за цел да установи нов световен ред ", написа още изданието.

" Има и случаи на твърдения, че разпространението на COVID-19 сред евреите (най-често последователи на консервативни течения в юдаизма) е било наказание свише, защото евреите не са приели християнството или исляма ", допълни нюзру.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4954  Председателят на Фармацевтичния съюз с 20 000 лева парична гаранция поради изказвания, будещи паника у жителите Председателят на Фармацевтичния съюз с 20 000 лева парична гаранция поради изказвания, будещи паника у жителите  Вижте какво е положението на мъжа и дамата с ковид в Русе Вижте какво е положението на мъжа и дамата с ковид в Русе  Как да отличим алергия от ковид?

Как да отличим алергия от ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР