Светлини озариха небето над Велико Търново. Инициативата е с цел

...
Светлини озариха небето над Велико Търново. Инициативата е с цел
Коментари Харесай

Небето над Търново грейна в подкрепа на борещите се срещу коронавируса

Светлини озариха небето над Велико Търново. Инициативата е с цел подкрепа на хората на първа линия в борбата с COVID-19
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2494
Светлинното шоу започна точно в 20 ч. и продължи почти половин час. Прожекторите бяха поставени в района на крепостта Царевец. Във фейсбук имаше стотици гледания на събитието. На място нямаше хора, които спазват препоръките за ограничени излизания заради епидемията.

Кампанията е организирана от Сдружение „ Асоциация на рентал компаниите в България “ и е подкрепена от кмета на Велико Търново Даниел Панов.

242 са заразените с COVID-19 в България, заразата достигна и Сливен

Велико Търново е едно от местата, на които има един случай на заразен с коронавирус пациент. Иначе у нас по последни данни на Националния щаб заразените вече са 242, от тях има трима починали. Други четирима имат данни за оздравяване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2494  В Русия починаха двама пациенти, инфектирани с ковид В Русия починаха двама пациенти, инфектирани с ковид  26 пациенти с ковид в Турция са се възстановили 26 пациенти с ковид в Турция са се възстановили  COVID-19 умъртви 21-годишна COVID-19 умъртви 21-годишна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР