Само преди няколко дни първо БЛИЦ публикува снимки на полугола

...
Само преди няколко дни първо БЛИЦ публикува снимки на полугола
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Голата руса булка пред храма „Александър Невски", забъркала неописуема гавра, показа още по-скандални СНИМКИ и ВИДЕА

Само преди няколко дни първо БЛИЦ публикува снимки на полугола русокоса мадама по бельо, която втрещи софиянци пред храм-паметник „ Св. Александър Невски “ дни преди Коледа.

Вчера пък се разбра коя е тя. Оказва се, че тазгодишната Мис Плеймейт Жанета Осипова е скандализирала обществото с еротичните кадри, заснети пред храма.


Жанета още преди дни е споделила в личния си фейсбук профил доста провокативни снимки и видеа от важния ден в живота й.

От фотосите се вижда, че е имало и гости и поп, но той съмнително много прилича на актьора и комик Георги Низамов. На снимка с духовника тя е написала: Не смятах да го обявявам публично, но вече е факт!!! Аз съм Госпожа! Омъжих се! “.
На едно видеата й се вижда, че й той редом с останалите друса хора.
Освен всичко скандалната булка има и шаферка, а на снимка с нея е написала „ Дойде денят!!!! “.


Интересно е обаче, че на видеото Жанета Осипова е облечена с булчинска рокля. Кога и защо се е съблякла все още не се знае.

И въпреки, че вече е „ семейна жена “ скандалната тазгодишна Мис Плеймейт продължава да се разпищолва полугола по столичните заведения. Доказателство за това е видео, което е пускана само преди няколко часа в личния й фейсбук профил.




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР