Само два нови случая на коронавирусна инфекция има в област

...
Само два нови случая на коронавирусна инфекция има в област
Коментари Харесай

Жена от Кюстендил почина след 45 дни лечение от COVID-19

Само два нови случая на коронавирусна инфекция има в област Кюстендил за изминалите 3 дни - от 14 до 16 август. Положителни проби са дали лица от общините Дупница и Бобошево, съобщават от Областния кризисен щаб.

Трима са хоспитализирани към този час в Ковид отделението на МБАЛ " Д-р Никола Василиев " в град Кюстендил.

Състоянието на един от пациентите е сравнително стабилно, останалите двама са в средно тежко състояние, съобщават от лечебното заведение.

В Ковид-отделението на Общинската болница в град Дупница за лечение са настанени шестима души. Един от пациентите е в по-тежко състояние, останалите са в сравнително стабилно общо състояние.

След месец и половина лечение, 83-годишна жена от община Кюстендил е починала в неделя сутринта. Областният кризисен щаб поднася искрени съболезнования на семейството и близките на починалата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11525  Вижте при какви мизерни условия работят лекарите във Велинград в разгара на пандемията Вижте при какви мизерни условия работят лекарите във Велинград в разгара на пандемията  В Брюксел се регистрира утежняване на епидемиологичната конюнктура В Брюксел се регистрира утежняване на епидемиологичната конюнктура  COVID-19 пламна в обществени домове в Смолянско COVID-19 пламна в обществени домове в Смолянско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР