Ръководството на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи

...
Ръководството на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи
Коментари Харесай

Прокуратурата организира кампания за даряване на кръвна плазма

Ръководството на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи и съдебни служители, преболедували COVID-19 и възстановили се от инфекцията, да подкрепят кампанията по даряване на рековалесцентна плазма.

„ Всяка наша помощ и усилие са от значение за спасяването на човешкото здраве и живот. Нека заедно да попълним Националната банка за рековалесцентна плазма и да продължим да го правим, докато от това има нужда! “, пише в призива на ръководството на ПРБ, адресиран до административните ръководители на прокуратурите, директора на НСлС и съдебните служители.

В кампанията по даряване на кръвна плазма /съдържаща антитела от преболедували COVID-19/ могат да се включат всички прокурори, следователи, съдебни служители, техни роднини и близки, които са преболедували и са се възстановили от инфекцията. Предстои да се изготви график на желаещите и отговарящи на критериите, които ще могат да дарят рековалесцентна плазма в Центъра по трансфузионна хематология на Военномедицинска академия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14771  Проф. Костадин Ангелов: Локдаун ще изкара хората на улиците Проф. Костадин Ангелов: Локдаун ще изкара хората на улиците  Мадрид даде обещание безвъзмездна ваксина на испанците Мадрид даде обещание безвъзмездна ваксина на испанците  Томислав Дончев за COVID-19: Изкуството е да се движим по бръснача

Томислав Дончев за COVID-19: Изкуството е да се движим по бръснача
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР