Ръководител на Първа клиника по инфекциозни болести на ВМА проф.

...
Ръководител на Първа клиника по инфекциозни болести на ВМА проф.
Коментари Харесай

Проф. Плочев също ще се ваксинира

Ръководител на Първа клиника по инфекциозни болести на ВМА проф. Камен Плочев също ще се ваксинира, обявиха от лечебното заведение.

" Ще го направя, защото работя във високорискова среда и ежедневно се излагам на заразата. Ще го направя, защото аз така оцелявам, за мен всеки ден е безценен. Само ако съм здрав, мога да съм полезен на нашите пациенти, които имат нужда от нас ", каза той.

У нас първите ваксини ще бъдат предназначени за медицинските лица и за социалните работещи. Като рискуви групи се смятат и настанените в социалните домове възрастни хора, които ще бъдат сред първите ваксинирани.

❗️ ❗️ АЗ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ ❗️ ❗️ Ще го направя, защото работя във високорискова среда и ежедневно се излагам на...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16594  Русия записва рекорден брой умряли от COVID-19 Русия записва рекорден брой умряли от COVID-19  Борисов за COVID-19: Очаква се трета вълна и доста тежки рестрикции Борисов за COVID-19: Очаква се трета вълна и доста тежки рестрикции  Заети са 85% от Коронавирус леглата в Ямболска област Заети са 85% от Коронавирус леглата в Ямболска област
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР