Руски учен е посочил кога ще настъпи краят на световната

...
Руски учен е посочил кога ще настъпи краят на световната
Коментари Харесай

Учен предрече края на COVID-19

Руски учен е посочил кога ще настъпи краят на световната пандемия от COVID-19, предаде ТАСС.

Директорът на Центъра по имунология и молекулярна биомедицина към Московския държавен университет Михаил Палцев е споделил, че светът би могъл да се върне в релсите на живота отпреди заразата да обхване планетата най-рано в началото на следващото лято.

Специалистът е посочил също, че всички вирусни пандемии са преминавали през три етапа. Може да се каже, че първата коронавирусна вълна вече е преминала. " Другите два взрива биха могли да се очакват през есента и пролетта ", е казал още той.

По думите на професора по принцип втората вълна е била по-силна от първата.

" Третата засяга много малко хора, в сравнение с първите два взрива. Това става благодарение на колективния имунитет, който изработват хората ", е пояснил Палцев.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11761  Община Лом анулира всеобщите мероприятия поради усложнена епидемиологична конюнктура Община Лом анулира всеобщите мероприятия поради усложнена епидемиологична конюнктура  Седем са новозаболелите с COVID-19 в Кюстендилско Седем са новозаболелите с COVID-19 в Кюстендилско  Млада жена и бебе са с ковид във Враца Млада жена и бебе са с ковид във Враца
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР