Рок бандата Куин и певецът Адам Ламбърт набират средства за

...
Рок бандата Куин и певецът Адам Ламбърт набират средства за
Коментари Харесай

Куин и Адам Ламбърт пуснаха COVID-19 вариант на хита We Are The Champions

Рок бандата " Куин " и певецът Адам Ламбърт набират средства за медицинските работници, които са на първа линия срещу COVID-19 с новия си сингъл " You Are the Champions ", осъвременена версия на класическия им хит " We Are the Champions ", предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6874
" Парчето е посветено на всички хора по света, които са на фронтовата линия срещу пандемията и рискуват живота си, за да спасят нас и семействата ни ", заяви китаристът на легендарния състав Брайън Мей.

Песента видя бял свят, след като Мей пусна видео в мрежата как свири своята партитура, като прикани публиката да се присъедини към него. След това музикантът призова певеца Адам Ламбърт, който гастролира с " Куин " на мястото на починалия Фреди Меркюри, и барабаниста Роджър Тейлър да участват в инициативата.

Членовете на състава обсъдиха дали при новите условия да не променят текста на класиката. Накрая Ламбърт замени We с " You Are The Champions " в последния стих, като останалото остана непроменено.

Това е необичаен ход за " Куин " да променят дори и една дума на песен, написана от Фреди Меркюри преди повече от 40 години. " Мисля, че настъпиха такива събития, при които подобна промяна се оказва оправдана. Замяната дори само на една дума може да има страхотно въздействие ", коментира Адам Ламбърт от дома си в Лос Анджелис. Той добави, че парчето в този си вид е идеален химн на борбата срещу COVID-19.

Съпругата на Роджър Тейлър,Сарина, го филмира как добавя партитурата на барабаните от своя дом в графство Корнуол. Той следеше записа на китарата на Брайън Мей на слушалки и реализира своята част, гледайки екрана на компютър.

Музикантите от " Куин " и фондацията на Меркюри ще дарят средствата от парчето на фонда на здравните работници към Световната здравна организация.

Видеото на новото парче показва медици от първа линия от цял свят, включително и дъщерята на Тейлър, д-р Рори Тейлър, която работи като джипи в Западен Лондон, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6874  Специалист: В условия на COVID-19 психиатричната помощ би трябвало да се приоритизира Специалист: В условия на COVID-19 психиатричната помощ би трябвало да се приоритизира  Въоръжени хора влязоха в американски парламент

Въоръжени хора влязоха в американски парламент  Министерство на труда с настояща информация за мярката 60/40 Министерство на труда с настояща информация за мярката 60/40
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР