Радост цари днес сред децата в Турция, които за първи

...
Радост цари днес сред децата в Турция, които за първи
Коментари Харесай

Децата под 14 години в Турция - за първи път навън от 40 дни

Радост цари днес сред децата в Турция, които за първи път получиха право да излязат навън след 40 дни, прекарани в изолация, предаде турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7864
Интервалът, в който децата под 14-годишна възраст ще могат да бъдат навън днес, е между 11 и 15 ч.

Още в първите минути от вдигането на забраната малчуганите се втурнаха навън, за да се порадват на слънчевия ден. Някои излязоха с велосипеди или ролкови кънки, за да покарат на улицата или в парка.

Турция изнася тестове за новия коронавирус в над 50 държави

В същия времеви интервал в петък ще бъде свободно за излизане за младежите между 15 и 20 години, напомня " Хюриет ".

Най-тежки ограничения в рамките на усилията за борба с разпространението на коронавируса в Турция бяха приложени спрямо хората на възраст над 65- и под 20-годишна възраст.

На тях бе забранено изобщо да излизат, като през последните дни ограниченията бяха разхлабени. В момента властите позволяват на лицата, попадащи в тези възрастови групи, да излизат навън между 11 и 15 ч. в предварително определени дни от седмицата, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7864  Бразилия записва най-големия брой смъртни случаи от COVID-19 за денонощие Бразилия записва най-големия брой смъртни случаи от COVID-19 за денонощие  Надпреварата за ваксини против COVID-19 се форсира Надпреварата за ваксини против COVID-19 се форсира  Учени от Китай и Австралия откриха в естествена среда вирус, непосредствен до SARS-CoV-2 Учени от Китай и Австралия откриха в естествена среда вирус, непосредствен до SARS-CoV-2
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР