Радвам се, че получавам толкова много подкрепа. Благодарен съм на

...
Радвам се, че получавам толкова много подкрепа. Благодарен съм на
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с коментар след скандала с Навремето един политик преценил, че евреите не са му приоритет

" Радвам се, че получавам толкова много подкрепа. Благодарен съм на хората, които разбират, че с думите си не апелирам към отваряне на заведенията, нито искам да обидя някого. Вярвам и се надявам, че никой управляващ в близко бъдеще не би си позволил израз като " не сте ни приоритет " към която и да е част от нашия народ ". Това написа в профила си във Фейсбук рапърът Ицо Хазарта след думите си от вчера към министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов: " Навремето един европейски политик е преценил, че евреите не са му приоритет и макар методите да са се променили доста от тогава, крайният резултат се очертава да е един и същ ". Думите на Хазарта са по повод скорошно изявление на здравния министър във връзка с ограничителните мерки срещу коронавируса, в което казва: " Ресторантите и заведенията не са ни приоритет ".

" Изказвам благодарност и на личности като Илиана Раева – макар в случая да има различно от моето мнение, тя защити своята теза аргументирано и нито веднъж не си позволи да ме нападне или обиди, посочва Ицо Хазарта.

" От агенция Пик ме наричат " наглец ", " нищоправец ", " леке " и " кокаинов експерт ", а другите лъжци от ploshtadslaveikov ми приписват никога неизричани от мен думи, вкарвайки ги дори в заглавия. Вероятно по този повод трябва да им помогна да дадат известни суми за благотворителност ", посочва рапърът.

" Има моменти, в които изпитвам нужда да споделя позицията си. Извинявам се на хората, на които съм досадил с публичното си присъствие през последните дни ", заявява още Хазарта.

Радвам се, че получавам толкова много подкрепа. Благодарен съм на хората, които разбират, че с думите си не апелирам към...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18884  Учени: Може да е нужна ваксина против COVID-19 и за животните Учени: Може да е нужна ваксина против COVID-19 и за животните  Европейска комисия: Няма да спрем, до момента в който не осигурим нужните ваксини за Европа Европейска комисия: Няма да спрем, до момента в който не осигурим нужните ваксини за Европа  БЛС също разкритикува Ицо Хазарта за сравнението му с евреите БЛС също разкритикува Ицо Хазарта за сравнението му с евреите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР