РЗИ-Смолян съобщи за нови пет смъртни случая на заразени с

...
РЗИ-Смолян съобщи за нови пет смъртни случая на заразени с
Коментари Харесай

Петима с коронавирус починаха в област Смолян

РЗИ-Смолян съобщи за нови пет смъртни случая на заразени с коронавирус през последното денонощие. Сред починалите е и учител от община Девин. През последните дни продължава да нараства броят на заразените - 30 са новите положителни проби за деня.

Половината от новозаразените са настанени в областната болница, а трима - в МБАЛ- Мадан. Останалите са на домашно лечение.

Загубилите битката с вируса петима пациенти са на възраст от 60 до 80 г. Смолян отчита втори ден с висок брой смъртни случаи от заразата, след като вчера бе съобщено за шестима починали в областната болница.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14708  Локдаун беше определен за дума на годината от британския речник Локдаун беше определен за дума на годината от британския речник " Колинс "  Белгия се приготвя за дълга карантина, смъртните случаи надвишиха 13 000 Белгия се приготвя за дълга карантина, смъртните случаи надвишиха 13 000  Бойко Борисов: Отрицателен съм за COVID-19 Бойко Борисов: Отрицателен съм за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР