Пътническите автобуси между Пекин и останалата част на Китай ще

...
Пътническите автобуси между Пекин и останалата част на Китай ще
Коментари Харесай

Ново огнище на COVID-19! Пекин спира движението на междуградски автобуси

Пътническите автобуси между Пекин и останалата част на Китай ще бъдат спрени от утре, за да не се позволи разпространение на коронавируса, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9474
В китайската столица бяха установени 137 нови случая на заразени, откакто бе открито огнище, свързано с най-големия пазар в града.

Пекин е под блокада от COVID-19, започва масово тестване

Стотици полети от летищата в Пекин бяха отменени, а градът може да бъде напуснат само по уважителни причини и при представяне на отрицателен резултат от тест за коронавирус.

Училищата в града бяха затворени и всички жилищни квартали получиха нареждане да наложат карантинни мерки, за да следят движението на жителите.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9474  Австрия отстранява рестриктивните мерки за пътешестване към и от Испания Австрия отстранява рестриктивните мерки за пътешестване към и от Испания  СЗО предизвести Русия за пик на COVID-19 преди парада по случай годишнината от Втората международна война СЗО предизвести Русия за пик на COVID-19 преди парада по случай годишнината от Втората международна война  Апелативната прокуратура - Варна реализира спецнадзор по 476 каузи, свързани с COVID-19 Апелативната прокуратура - Варна реализира спецнадзор по 476 каузи, свързани с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР