Пътниците от автобуса от Лондон, за шофьора на който имаше

...
Пътниците от автобуса от Лондон, за шофьора на който имаше
Коментари Харесай

Пътниците от злополучния рейс на "Юнион Ивкони" с пияния шофьор най-накрая се...

Пътниците от автобуса от Лондон, за шофьора на който имаше съмнения, че е пиян, се прибраха благополучно у нас. Още преди да тръгнат, на автогара „ Виктория” българите подават сигнал в полицията, че единият шофьор е пиян.

„ Тестваха ги, не видяхме пробата, но полицаят каза, че е пиян и не трябва да шофира”, разказва пред bTV Благовест Тодоров.

Той поема навигацията в свои ръце. Не се отделя от единственият годен за шофиране водач, прави му кафета, поддържа разговор. И следи да спази часовете зад волана. Докато единият шофьор имал само няколко кратки възможности за дрямка, другият спал отзад в автобуса.

В германия се качва и новата смята от други двама шофьори. Там пък предизвикалият скандала в Лондон техен колега слязъл.

Пътниците са категорични, че ако не са били подали сигнал, вероятно пийналият шофьор е щял да седне зад волана в даден момент.

От Министерството на транспорта заявиха, че са направили проверка на документите на двамата шофьори. Всичко било изрядно. Спазени били изискванията за почивка.

От фирмата превозвач „ Юнион Ивкони” вчера заявиха, че пияният техен служител се е прибирал като пътник. Днес обаче отказват коментар.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР