Проф. д-р Татяна Червенякова, изпълнителен директор на Специализираната болница за

...
Проф. д-р Татяна Червенякова, изпълнителен директор на Специализираната болница за
Коментари Харесай

Проф. д-р Червенякова: COVID-19 няма да изчезне просто ей така

Проф. д-р Татяна Червенякова, изпълнителен директор на Специализираната болница за активно лечение по инфекциозни и паразитни болести " Проф. Иван Киров " коментира в сутрешния блок на БНТ вирусът COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5977
Според нея тя заяви, че наистина коронавирусът е изнедал много медиците.

Относно начинът на лечение, проф. д-р Червенякова заяви, че активно се прилагат антибиотици. " Противомаларийните средства също се използват особено при по - възрастните пациенти ", каза тя. Това, което, по думите ѝ, се използва в Китай и в Европа, се употребява в България.

" Вирусът няма да изчезне просто ей така ", каза още тя.

На въпрос защо има толкова заразени медици, проф. д-р Татяна Червенякова отговори, че всичко зависи от предпазните мерки. " Всеки трябва да осъзнае, че трябва да се пази, да се сменят предпазните средства ", добави още тя.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5977  В Мексико за денонощието са регистрирани 145 смъртни случая от COVID-19 В Мексико за денонощието са регистрирани 145 смъртни случая от COVID-19  Съединени американски щати приключват за 60 дни приемането на имигранти Съединени американски щати приключват за 60 дни приемането на имигранти  Европейският съвет ще разиска последователното излизане от карантината Европейският съвет ще разиска последователното излизане от карантината
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР