Проф. Тодор Кантарджиев Проф. д-р Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм,

...
Проф. Тодор Кантарджиев Проф. д-р Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм,
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Сега не му е време да се разпускаме и да отваряме кръчмите

Проф. Тодор Кантарджиев  Тодор Кантарджиев Проф. д-р Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм, завършва Медицинска Академия - София през 1981 г., като, директор на Центъра за заразни и паразитни болести, коментира, че е хубаво маски да се носят. Пред БНТ той напомни, че цял Китай е носил маски.
На въпрос защо я носи, след като я пипа, маха, той отговори, че не е прието в телевизия да се ходи с маска.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2933
Относно мерките в страната, проф. Кантарджиев заяви, че те у нас са били навременни за щастие и нещата изглеждат добре. По думите му обаче е опасно на българина да не му писне. Бързо се мобилизира, но лесно му писва, напомни той.

Проф. Тодор Кантарджиев  Тодор Кантарджиев Проф. д-р Тодор Веселов Кантарджиев дмн, мзм, завършва Медицинска Академия - София през 1981 г., като има едно бавно увеличаване на броя на заразените. „ И затова сега е нужно да сме търпеливи, да спазваме мерките, защото ако се разпусне народът, кръчмите се отворят, може да стане страшно “, заяви той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2933  Емил Караниколов: Целта на мярката 60/40 е хората да останат на работа Емил Караниколов: Целта на мярката 60/40 е хората да останат на работа  Вижте какво ще се случи с образователната година и какъв брой време може да се удължи тя Вижте какво ще се случи с образователната година и какъв брой време може да се удължи тя  Фармаколог: При над 80% от случаите заболяването протича без медикаментозна терапия Фармаколог: При над 80% от случаите заболяването протича без медикаментозна терапия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР