Противоепидемичните мерки на територията на столичните квартали ``Факултета`` и ``Филиповци``

...
Противоепидемичните мерки на територията на столичните квартали ``Факултета`` и ``Филиповци``
Коментари Харесай

КПП-тата във Филиповци и Факултета падат

Противоепидемичните мерки на територията на столичните квартали ``Факултета`` и ``Филиповци`` се отменят. Това става ясно от заповед, издадена от директора на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6464
С нея се изисква кметът на София и вътрешният министър да уведомят всички заинтересовани лица за сведение и изпълнение, което да започне от 00:00 часа на 28 април.

Карантината в гетата е пожелателна, за всички останали - задължителна

Припомняме, че на 15 април двата квартала бяха блокирани от полиция и бяха изградени контролни пунктове на точките на вход и изход заради голям брой заразени с коронавирус и масово неспазване на мерките срещу разпространението на заразата. Допускаше се излизане от махалите само с основателна причина.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6464  Франция създадава звено за психическа поддръжка на шефовете на компании Франция създадава звено за психическа поддръжка на шефовете на компании  Рязък спад на новозаразените и на умрелите от COVID-19 в Израел Рязък спад на новозаразените и на умрелите от COVID-19 в Израел  Германското държавно управление чака стопанската система на страната да се свие с 6,3% Германското държавно управление чака стопанската система на страната да се свие с 6,3%
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР