Продължават да се държат високи нивата на конспиративните теории. Това

...
Продължават да се държат високи нивата на конспиративните теории. Това
Коментари Харесай

У нас конспиративните теории за COVID-19 продължават да са актуални

Продължават да се държат високи нивата на конспиративните теории. Това обаче не е български феномен. Иначе традиционно българите са насочени против ваксините. Това коментира Анастас Стефанов пред бТВ, който представи резултатите от последното изследване на " Тренд ".

Конспиративният елемент взима превес над нещата, които не можем да си обясним, посочи той.

Виждаме едно объркване с разнопосочното говорене в обществото, отбеляза още Стефанов.

Иначе близо 1/3 от българите смятат, че коронавирусът не съществува. Все пак обаче все повече българи имат вече познат или поинал.



40% от българите са на мнение, че коронавирусът е биологично оръжие, създадено с цел да се намали населението на земята.

Една трета от българите са на мнение, че коронавирусът не е по-опасен от сезонния грип. С увеличаването на възрастта намалява делът на хората, които са съгласни с това твърдение.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15644  Директорът на болничното заведение в Каварна хвърли оставка Директорът на болничното заведение в Каварна хвърли оставка  Лекарите от Велинград благодариха на всички донори Лекарите от Велинград благодариха на всички донори  Кабинетът гласоподава препоръчаните от здравния министър ограничаващи ограничения Кабинетът гласоподава препоръчаните от здравния министър ограничаващи ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР