При специализирана полицейска операция за срок до 24 часа са

...
При специализирана полицейска операция за срок до 24 часа са
Коментари Харесай

Извънредно! Мощна спецакция разтърси Ботевградско

При специализирана полицейска операция за срок до 24 часа са задържани девет души от село Новачене с криминални регистрации за кражби, грабежи и склоняване към проституция. Това съобщиха от ОДМВР- София.

Специализираната полицейска операция за предотвратяване, пресичане и разкриване на извършени криминални престъпления е проведена вчера. Полицейските действия, осъществени съвместно със служители на дирекция " Жандармерия ", са проведени в село Новачене с оглед извършени на територията на селото кражби и палежи на лично имущество.

В рамките на операцията са съставени 30 акта и 15 фиша, на двама от задържаните са връчени наказателни постановления.

Това е вторият арест за палеж в Новачене от началото на годината.

Около 0:30 часа на 20 януари в РУ - Ботевград постъпил сигнал за горящ автомобил в Новачене. Местопроизшествието е посетено от полицейски служители и огнеборци. Установено е, че е изгорял лек автомобил „ Опел Корса “, ползван от жител на селото. След проведени незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите бързо разкрили автора на престъплението - 19-годишен местен жител. Криминално проявеният и осъждан извършител е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 330, ал.1 т НК. Действията по пълното му документиране продължават под наблюдението на районната прокуратура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР