Премиерът на нашата страна Михаил Мишустин ще остане на работа,

...
Премиерът на нашата страна Михаил Мишустин ще остане на работа,
Коментари Харесай

Кремъл: Няма да сменяме премиера

Премиерът на нашата страна Михаил Мишустин ще остане на работа, това е казал говорителят на Кремъл – Дмитрий Песков, предаде газета.ру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6899
С тези думи прессекретарят на руския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През е опровергал публикация в опозиционния сайт Медуза.ру. Медията е изразила предположение, че държавният глава може да назначи нов ръководител на федералния орган на изпълнителната власт. " Дори министър-председателят да оздравее, той ще бъде сменен с друг човек ", е написало вчера изданието.

" Тази публикация не отговаря на истината. Аз лично определям такива " новини " като глупости ", категоричен е бил Песков днес.

Премиерът в четвъртък е дал положителна проба за COVID-19. Той е съобщил информацията по време на видеоконферентна връзка с президента. Путин, от своя страна, е пожелал на Мишустин бързо оздравяване. " Всички важни решения на правителството ще се взимат с участието на премиера на Руската федерация ", е казал държавният глава.

Руският премиер Михаил Мишустин е заразен с COVID-19

Руският премиер е вторият държавник от световна сила, заразен с COVID-19. Преди около месец британският колега на Мишустин Борис Джонсън е бил хоспитализиран за няколко дни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6899  Ryanair може да редуцира до 3000 чиновници Ryanair може да редуцира до 3000 чиновници  В Испания има нови 281 жертви на ковид В Испания има нови 281 жертви на ковид  Шакира подари маски и респиратори на родния си град Баранкиля Шакира подари маски и респиратори на родния си град Баранкиля
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР