През последните два дни в област Монтана няма нито един

...
През последните два дни в област Монтана няма нито един
Коментари Харесай

Нито един случай на COVID-19 няма в Монтанско през последните два дни

През последните два дни в област Монтана няма нито един случай на заразен с COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Монтана.

През последния месец е имало още три различни дни без новоустановени заразени.



От края на миналата година броят на заразените с новия коронавирус в Монтанско намалява бързо, като към момента активните случаи са 187 при 900-1000 в средата на ноември миналата година. От началото на пандемията диагностицираните в региона са 3178, излекуваните са 2770, а починалите са 221, уточниха от здравната инспекция в Монтана.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18472  29 починаха след имунизация против COVID-19 в Норвегия 29 починаха след имунизация против COVID-19 в Норвегия  Осигурена е втората доза ваксина за ваксинираните през декември медици от Търговищко Осигурена е втората доза ваксина за ваксинираните през декември медици от Търговищко  Утре показват документа за имунизация против COVID-19 и функционалността на електронното здравно досие Утре показват документа за имунизация против COVID-19 и функционалността на електронното здравно досие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР