През последните 24 часа в Босна и Херцеговина са потвърдени

...
През последните 24 часа в Босна и Херцеговина са потвърдени
Коментари Харесай

223 новозаразени с коронавирус за денонощие в Босна и Херцеговина

През последните 24 часа в Босна и Херцеговина са потвърдени 223 нови случая на коронавирус, след като са направени над 1500 теста, съобщиха здравните институти на двете административни единици, цитирани от агенция Хина.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10457
В Мюсюлманско-хърватската федерация са потвърдени 137 нови случая, а в Република Сръбска - 86, като там е регистриран и един смъртен случай, предава БТА.

215 нови случая на COVID-19 в Босна и Херцеговина

Общият брой на заразените в Босна и Херцеговина от началото на пандемията надхвърли 7000 души, а смъртните случаи достигнаха 232.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10457  6422 нови случая на ковид в Русия 6422 нови случая на ковид в Русия  Официално: Извънредната епидемиологична конюнктура се удължава до 31 юли Официално: Извънредната епидемиологична конюнктура се удължава до 31 юли  Англия няма да предлага носенето на маска в офисите Англия няма да предлага носенето на маска в офисите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР