През последното денонощие в Чехия са регистрирани 50 случая на

...
През последното денонощие в Чехия са регистрирани 50 случая на
Коментари Харесай

Новозаразените с COVID-19 в Чехия скочиха с почти 20% за ден

През последното денонощие в Чехия са регистрирани 50 случая на новозаразени с COVID-19, съобщи здравното министерство, цитирано от АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9611
В сравнение със събота, когато в страната са отчетени 42 нови случая на заразени, броят на установените случаи в неделя е нараснал с почти 20 процента.

Общият брой на заразените от началото на март в Чехия достигна 10 498 души. През този период от COVID-19 са починали 336 души, а 7505 са излекувани. В момента в страната се лекуват 2657 пациенти с коронавирус, 130 от които са хоспитализирани.

Броят на новозаразените с коронавирус в Косово все още е тревожно висок

Най-голям брой заразени за периода на пандемията са регистрирани в Прага - 2411. В чешката столица на 100 000 жители се падат по 182 заразени.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9611  Могат ли новите случаи на COVID-19 у нас да всеят още веднъж суматоха? Могат ли новите случаи на COVID-19 у нас да всеят още веднъж суматоха?  Коронавирусът може да оцелее в реки и езера до 25 дни Коронавирусът може да оцелее в реки и езера до 25 дни  Броят на новозаразените с ковид в Косово към момента е обезпокоително висок Броят на новозаразените с ковид в Косово към момента е обезпокоително висок
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР