През последното денонощие в област Сливен излекуваните от коронавирус са

...
През последното денонощие в област Сливен излекуваните от коронавирус са
Коментари Харесай

През последното денонощие в област Сливен излекуваните от коронавирус са повече от заболелите

През последното денонощие в област Сливен излекуваните от коронавирус са повече от заболелите, съобщиха от Областния кризисен щаб. Сто са излекуваните, новодиагностицираните са 61, като сред тях има две медицински сестри и санитар от болничната помощ.

По-малкият брой на новозаболелите спрямо предходни дни все още не е устойчива тенденция. Запазва се съотношението между броя на изследваните и броя на положителните тестове, сочи анализът на здравните власти.

Към момента активните случаи са 1460, като 1254 от болните са на домашно лечение под наблюдението на личните лекари. Хоспитализирани са 204 души. Под карантина са 1286 души.

Седем са починалите през последното денонощие - на възраст 38, 46, 72, 74 /двама/, 80 и 86 години, повечето с придружаващи заболявания. От началото на епидемията починалите в областта са 203-ма.

От ОД на МВР-Сливен съобщиха, че през последните 24 часа са извършили 237 проверки за спазване на карантината, като няма установени нарушения.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16783  Регулаторът на Европейски Съюз ще побърза с одобряването на имунизацията на Пфайзер-Бионтех Регулаторът на Европейски Съюз ще побърза с одобряването на имунизацията на Пфайзер-Бионтех  Доц. Миланов: Посланията по време на рецесия би трябвало да са по-ясни и по-убедителни Доц. Миланов: Посланията по време на рецесия би трябвало да са по-ясни и по-убедителни  Петима съветски депутати наново се заразиха с ковид Петима съветски депутати наново се заразиха с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР