Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Според Тръмп синът му дори не е забелязал, че е заразен с коронавирус

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския посочи най-налкия си син Барън като пример защо училищата трябва да бъдат отворени възможно най-скоро, предадоха Ройтерс и ТАСС, цитирани от БТА.

Според Тръмп 14-годишният му син е изкарал заразяването с коронавирус толкова леко, че дори не е разбрал.

Държавният глава каза на митинг в щата Айова, че в редица американски щати е време училищата отново да бъдат отворени, след като спряха работа заради пандемията от коронавирус.

Тръмп отбеляза, че децата в повечето случаи прекарват инфекцията много леко.

" Ще ви дам пример. Барън Тръмп имаше Ковид-19. Съвсем за кратко. Мисля, че дори не е разбрал, че има вирус ", каза Тръмп.

" Децата са млади. Те имат силна имунна система. Трябва да се върнат в училищата ", настоя президентът.

Първата дама Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил съобщи по-рано, че резултатът й при тест за коронавирус вече е отрицателен, както и че синът й тийнейджър Барън също е бил заразен, но вече също дава негативен тест.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13265  Тайланд забрани събирането на повече от петима души Тайланд забрани събирането на повече от петима души  Ирландия ускори ограничаващите ограничения в три графства и забрани ходенето на посетители Ирландия ускори ограничаващите ограничения в три графства и забрани ходенето на посетители  Германия с рекордно на ден нарастване на случаите на ковид Германия с рекордно на ден нарастване на случаите на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР