Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Медицински експерт ще даде показания в Сената за правителствената реакция на епидемията от COVID-19

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския потвърди, че водещият национален експерт по инфекциозни заболявания Антъни Фаучи ще даде показания в Сената за реакцията на федералното правителство на новия коронавирус, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7284
" Доктор Фаучи ще даде показания в Сената и очаква това с нетърпение ", каза Тръмп пред журналисти в Белия дом преди заминаването си за щата Аризона, където ще посети завод за медицинска екипировка.

Тръмп: САЩ ще публикуват доклад за произхода на новия коронавирус

Тръмп каза, че ще носи маска в Аризона, ако има такова изискване. Неотдавна вицепрезидентът Майк Пенс  Майк Пенс Майкъл Ричард " Майк " Пенс е настоящият вицепрезидент на САЩ и бе критикуван, че е бил без маска при посещение на медицински център. Републиканската партия на Тръмп държи мнозинство в Сената.

Президентът каза, че Фаучи няма да отиде в Камарата на представителите, която се контролира от Демократическата партия. " Те искат да се провалим, което означава смърт ", каза той и нарече опозиционната партия " Тръмпомразци ". Тръмп заплаши да се намеси в щати, чиито губернатори предприемат опасни действия при облекчаването на ограничителните мерки, но насърчи възобновяването на нормалната дейност.

" Трябва да отворим страната си ", каза той.

По най-нови данни на университета " Джонс Хопкинс " в САЩ има над 70 000 починали от новия коронавирус.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7284  Над 70 000 жертви на COVID-19 в Съединени американски щати, прогнозата за лятото е неприятна Над 70 000 жертви на COVID-19 в Съединени американски щати, прогнозата за лятото е неприятна  Хакери нападнаха организации, борещи се с ковид във Англия Хакери нападнаха организации, борещи се с ковид във Англия  Европейска комисия още веднъж отхвърли проекта на Германия за туристически ваучери вместо връщане на пари Европейска комисия още веднъж отхвърли проекта на Германия за туристически ваучери вместо връщане на пари
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР