Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп: Желая за всички американци лечение, на каквото бях подложен аз

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се върна към задълженията си в Белия дом, седмица след като даде положителен тест за COVID-19.

Тръмп не е имал симптоми повече от 24 часа и не е вдигал температура повече от 4 дни, съобщи лекарят му Шон Конли, цитиран от БНТ.

С поредно видеообръщение Тръмп заяви, че желае за всички американци лечение, на каквото е бил подложен самият той.

От своя страна, съперникът му на изборите Джо Байдън посочи, че не е квалифициран да коментира психичното здраве на Тръмп, но отново разкритикува отношението му спрямо пандемията.

" Искам за всеки лечение като това на вашия президент, защото се чувствам страхотно. Чувствам се перфектно ", каза Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, президент на САЩ.

" Трагедия е, че президентът се държи, сякаш COVID-19 е нещо, за което не трябва да се тревожим. Когато вече 210 000 души починаха! Това е пародия ", заяви Джо Байдън, кандидат-президент на Демократическата партия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12974  Италия желае негативни проби за COVID-19 от пътуващите от 4 страни Италия желае негативни проби за COVID-19 от пътуващите от 4 страни  Япония възнамерява да отстрани възбраната за пътувания до 12 страни Япония възнамерява да отстрани възбраната за пътувания до 12 страни  Заразените с ковид в Бразилия към този момент са над 5 милиона Заразените с ковид в Бразилия към този момент са над 5 милиона
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР