Президентът на Зимбабве Емерсън Мнангагва обяви, че силите за сигурност

...
Президентът на Зимбабве Емерсън Мнангагва обяви, че силите за сигурност
Коментари Харесай

Президентът на Зимбабве обяви комендантски заради COVID-19

Президентът на Зимбабве Емерсън Мнангагва обяви, че силите за сигурност на страната от утре ще наложат комендантски час от залез до изгрев слънце, за да се ограничи разпространението на коронавируса, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10645
Критици на режима и опозицията казват, че властите всъщност искат да попречат на антиправителствените протести, планирани за следващата седмица.

СЗО изрази тревога от ускоряването на епидемията от коронавируса в Африка

Организаторите на протестите твърдят, че корупцията на правителството е влошила още повече тежкото икономическо състояние на страната.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10645  Рекорден брой пациенти с COVID-19 са на респиратор в Сърбия Рекорден брой пациенти с COVID-19 са на респиратор в Сърбия  Медицинска сестра умря от COVID-19 в Пазарджик Медицинска сестра умря от COVID-19 в Пазарджик  Случаите на ковид в Швеция станаха съвсем 78 200 Случаите на ковид в Швеция станаха съвсем 78 200
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР