Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ)

...
Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ)
Коментари Харесай

КРИБ благодари на ПГ на ДПС за прецизирането на мярката 60/40

Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава изпрати благодарствено писмо до Парламентарната група " Движение за права и свободи ", в което изразява благодарността на ръководството и членовете на работодателската организация към парламентарната група на ДПС и на Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на, заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси, за прецизирането на мярката " 60/40 " в съответствие с искането на КРИБ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4406
Писмото е публикувано на интернет страницата на КРИБ.

Менда Стоянова: Първо помагаме и раздаваме, а после разделяме

" Доволни сме от това прецизиране, тъй като по този начин мярката ще може да заработи много по-ефективно, а също така и по-малките предприятия ще могат да се възползват. Помним, че преди време, когато КРИБ внесе предложението за въвеждането на плоския данък от 10 процента, ДПС също ни подкрепиха. Благодарим и за това - сега виждаме положителните резултати за българския бизнес ", пише в писмото си председателят на КРИБ и изразява убеденост, че ползотворното сътрудничество между ПГ " Движение за права и свободи " и КРИБ ще продължи в името на спасението на българската икономика.

Вчера пред журналисти председателят на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова съобщи, че бюджетната комисия в Народното събрание е приела предложение на Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на, подкрепено от всички, което предвижда промяна на мярката " 60/40 ".

Сега държавата, освен 60 процента, ще заплати и осигуровките, които се дължат от страна на работодателя. Това означава, че схемата няма да бъде 70 на 30, а ще бъде наистина 60 на 40, заяви още Менда Стоянова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4406  Коронавирус и при медици от Спешна помощ

Коронавирус и при медици от Спешна помощ  Европейска комисия: Санкциите против Русия не са свързани с опциите за противопоставяне на епидемията Европейска комисия: Санкциите против Русия не са свързани с опциите за противопоставяне на епидемията  Заразените в Нидерландия доближават 19 000 Заразените в Нидерландия доближават 19 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР