Предвид усложнената обстановка около коронавирус инфекцията на територията на област

...
Предвид усложнената обстановка около коронавирус инфекцията на територията на област
Коментари Харесай

Търсят се доброволци за видинската болница

Предвид усложнената обстановка около коронавирус инфекцията на територията на област Видин и изключително натоварената работа на персонала на МБАЛ „ Света Петка “-гр.Видин се търсят доброволци.

Областният управител Момчил Станков и членовете на Областния временен кризисен щаб за оценка на риска в област Видин отправиха апел за набиране на доброволци, които да помагат в санитарната дейност и да участват в организирането на пропускателния режим на входовете на лечебното заведение.

Предвижда се доброволците да дават 4-часови дежурства, от понеделник до петък, от 9.00 до 17.00 часа, по изготвен график.

От лечебното заведение уточняват, че не са нужни някакви специални умения или медицински познания и всички желаещи ще преминат инструктаж.

Всеки, който има желание да помогне, следва да се свърже със секретаря на Областния временен кризисен щаб за оценка на риска в област Видин – Цветомир Тодоров, тел: 094/60 57 42; 0896 705544.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15674  Гърция няма да отхлабва ограниченията, както беше планувано Гърция няма да отхлабва ограниченията, както беше планувано  Ердоган разкри по кое време се чака да е подготвена турската ваксина против COVID-19 Ердоган разкри по кое време се чака да е подготвена турската ваксина против COVID-19  Турция ползва втората доза от локалната ваксина против COVID-19 върху доброволци Турция ползва втората доза от локалната ваксина против COVID-19 върху доброволци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР