Правосъдният министър на сомалийската автономна област Хиршабеле Халиф Тохау е

...
Правосъдният министър на сомалийската автономна област Хиршабеле Халиф Тохау е
Коментари Харесай

Министър на правосъдието издъхна след заразяване с коронавирус

Правосъдният министър на сомалийската автономна област Хиршабеле Халиф Тохау е починал след заразяване с новия коронавирус, съобщиха световните агенции, позовавайки се на Ал-Джазира.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5240
Министърът е издъхнал в болница в столицата Могадишу ден след като е бил приет след положителна проба за COVID-19. Смъртта на Тохау бе официално потвърдена и от вицепрезидента на автономната област Али Хюсеин.

По информация на местните медии Тохау, който е бил и с британски корени, се е завърнал в Сомалия след свое посещение в Обединеното кралство.

Халиф Тохау е едва втората жертва на коронавируса в африканската страна. Първата регистрирана жертва бе 58-годишен мъж, издъхнал миналата сряда. Потвърдените случаи на коронавирус в Сомалия до този момент са 21.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5240  15 досъдебни производства за нарушение на противоепидемичните ограничения във Видинско 15 досъдебни производства за нарушение на противоепидемичните ограничения във Видинско  Над 400 тъжби във Върховен административен съд против заповедта за наложителното носене на маски Над 400 тъжби във Върховен административен съд против заповедта за наложителното носене на маски  Договорите на трима търговци на Женски пазар са прекъснати поради неспазване на противоепидемичните ограничения Договорите на трима търговци на Женски пазар са прекъснати поради неспазване на противоепидемичните ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР