Правителството на Италия разшири строгите коронавирусни ограничения и за областта

...
Правителството на Италия разшири строгите коронавирусни ограничения и за областта
Коментари Харесай

По-строги ограничения в още четири италиански области заради коронавируса

Правителството на Италия разшири строгите коронавирусни ограничения и за областта Тоскана, в която са Флоренция и Сиена, и за още четири области - Лигурия, Умбрия, Базиликата и Абруцо, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Тези зони стават оранжеви заради многото случаи на зараза с коронавируса. Баровете и ресторантите там ще затворят врати, но магазините ще останат отворени и хората ще могат да се движат из градовете си, но не и да ги напускат.

В северната италианска провинция Болцано от сряда пък влиза и частична карантина.

За оранжеви зони вече бяха обявени областите Пулия и Сицилия.

Миналата седмица властите в Италия разделиха страната на три зони в зависимост от степента на разпространение на заразата. Най-тежко е положението в районите в червената зона, като например Ломбардия и Тоскана. Най-лека е ситуацията в районите от жълтата зона.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14689  В област Търговище са излекувани 621 души, инфектирани с COVID-19 В област Търговище са излекувани 621 души, инфектирани с COVID-19  СЗО заяви за рекорден брой инфектирани с ковид за денонощие СЗО заяви за рекорден брой инфектирани с ковид за денонощие  Шумни компании, подценили COVID-19, препълниха лечебните заведения в Хасково Шумни компании, подценили COVID-19, препълниха лечебните заведения в Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР