Правителството на Словения удължи противоепидемичния режим на цялата територия на

...
Правителството на Словения удължи противоепидемичния режим на цялата територия на
Коментари Харесай

Словения удължи противоепидемичния режим до 17 март

Правителството на Словения удължи противоепидемичния режим на цялата територия на страната с два месеца, до 17 март, съобщи ТАСС.

Заради бързото разпространение на коронавирусната инфекция сред населението и високото ниво на разболяване, правителството реши да удължи режима на епидемия с 60 дни, се казва в съобщение на словенското правителство. Решението влиза в сила от 17 януари.

Първият случай на зараза с коронавирус в Словения бе регистриран на 4 март миналата година. Оттогава броят на заразените достигна 145 285 души, починаха 3070 души.

Противоепидемичният режим в Словения е в сила от 19 октомври. Забранени са всички обществени мероприятия, повечето обществени предприятия, които не са в сферата на жизнено важните, не работят. Разрешено само по основателни причини е движението между регионите в страната, както и в чужбина. От 21.00 до 6.00 часа местно време е в сила полицейски час, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18264  Наш анестезиолог в Германия за COVID-19: Не си припомням аналогична обстановка!

Наш анестезиолог в Германия за COVID-19: Не си припомням аналогична обстановка!  Поставиха първата ваксина на Модерна против COVID-19 у нас

Поставиха първата ваксина на Модерна против COVID-19 у нас  Поставиха първата ваксина на Поставиха първата ваксина на " Модерна " против COVID-19 у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР