Потвърдените случаи на коронавирус в Русия са се увеличили през

...
Потвърдените случаи на коронавирус в Русия са се увеличили през
Коментари Харесай

Русия регистрира нов рекорд на установените заразени с коронавируса за денонощие

Потвърдените случаи на коронавирус в Русия са се увеличили през последното денонощие с 14 231, което е нов рекорд за 24-часов период от началото на пандемията.

С това регистрираните досега случаи на заразяване в страната стават 1 340 409, предаде ТАСС, като се позова на властите.

Оперативният щаб за борба с инфекцията информира и за 239 смъртни случая заради коронавируса през последното денонощие. Починалите от Ковид-19 до момента в Русия са общо 23 205 - 1,73 процента от всички регистрирани заразени.

Оздравели са общо 1 039 705 пациенти, включително 7920 от вчера досега - максималният ръст от 1 август, показват данните на щаба. Делът на излекуваните е 77,5 на сто от броя на регистрираните заразени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13232  Рекорден брой инфектирани с ковид за денонощие записва Грузия Рекорден брой инфектирани с ковид за денонощие записва Грузия  COVID-19 може да докара до загуба на слуха COVID-19 може да докара до загуба на слуха  Броят на умрелите от ковид в Северна Македония доближи 800 души Броят на умрелите от ковид в Северна Македония доближи 800 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР