Пост във Фейсбук в памет на починалата от коронапредвируса българска

...
Пост във Фейсбук в памет на починалата от коронапредвируса българска
Коментари Харесай

Студент: Българино, твоята безотговорност ще убие още български лекари!

Пост във Фейсбук в памет на починалата от коронапредвируса българска лекарка д-р Илиана Иванова развълнува мнозина в социалната мрежа.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7000
Ето какво пише Георги Тодоров, който според собственото му представяне, е студент по политология във Великотърноския университет " Св. св. Кирил и Методий ":

Ген. Мутафчийски за д-р Иванова от Сливен: Отиде си един достоен български лекар, останал на висотата на нашата професия!

" Здравей, българино!

Прощавай, че ти отнемам от огромната радост, че вече можеш да ходиш из парковете и да пиеш бира, а също така, че постигна геройството в мирно време, да не е задължително да носиш предпазна маска. Ти си лекар, вирусолог, инфекционист и разбираш от всичко. Безотговорно даваш акъл за неща, от които нищо не разбираш и хиляди нормални хора, които са научени да спазват правилата, трябва да се съобразяват с теб. Ти с лека ръка издаваш смъртни присъди на хора, защото имали придружаващи заболявания.

Погледни тази жена, българино!

Тя си отиде на 43 години, здрав и прав човек, българска майка, лекар, който даде живота си, за да живееш ти. Тя не се вълнуваше като теб, кога ще изяде агнето за Великден, кога ще ходи из парка, кога ще паднат КПП - тата, а беше на работното си място и изпълни достойно служебния си дълг, дори с цената на живота си.

Искаше от теб единствено, да направиш " огромното " усилие, да си седиш вкъщи.

Продължавай все така, българино! Ти си велик, всезнаещ, световната конспирация ти е ясна, ти си най - умния и т.н.

Лошото е само, че този път твоята безотговорност и посредственост, която всеки ден ни натрапваш, ще убие още български лекари и достойни хора, които милеят за тази държава.

Нека кажем нейното име, защото тя не е статистика, а лекар, който даде живота си за България.

Дълбок поклон пред паметта Ви, д-р Илиана Иванова! "


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7000  Испания облекчава ограничаващите ограничения Испания облекчава ограничаващите ограничения  Каракачанов: Вижда се краят на изключителното състояние, може да се намерения за отваряне на заведенията за хранене Каракачанов: Вижда се краят на изключителното състояние, може да се намерения за отваряне на заведенията за хранене  Още двама умряли от COVID-19 у нас, инфектираните станаха 1594 Още двама умряли от COVID-19 у нас, инфектираните станаха 1594
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР