Посолството на Италия у нас честити Първи май на своите

...
Посолството на Италия у нас честити Първи май на своите
Коментари Харесай

Посолството на Италия честити Първи май

Посолството на Италия у нас честити Първи май на своите сънародници и българи.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6860
" Италия е демократична република, основана на труда “ – така постановява член 1 от нашата Конституция ", отбелязват от дипломатическата служба.

" Бащите-основатели са положили в основата на нашето демократично общество труда, като елемент на свобода и достойнство, с който всеки гражданин допринася за материалния и духовен прогрес на обществото ", се казва още в поздравителния адрес.

Работниците по света отбелязват Деня на труда без манифестации заради коронавируса

Първи май води началото си от борбите на работниците в края на 19 век. Тази година събития на открито няма да има заради пандемията от COVID-19.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6860  Само шест нови случая на COVID-19 в Тайланд и нито един смъртен за денонощието Само шест нови случая на COVID-19 в Тайланд и нито един смъртен за денонощието  Вижте по какъв начин ще се организират шофьорските курсове по време на пандемия Вижте по какъв начин ще се организират шофьорските курсове по време на пандемия  Отменят скоро наложителното носене на маски навън. Вървим към платото на настоящия пик

Отменят скоро наложителното носене на маски навън. Вървим към платото на настоящия пик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР