Поради пандемията всички медицински сестри в САЩ бяха прехвърлени в

...
Поради пандемията всички медицински сестри в САЩ бяха прехвърлени в
Коментари Харесай

Българка с ужасяващ разказ за разпространението на пандемията в САЩ

Поради пандемията всички медицински сестри в САЩ бяха прехвърлени в болниците, независимо от специалността им. Аз съм медицинска сестра в детска градина, но и мен ме извикаха. Това каза българката Катя Димова, която е медицинска сестра в Бронкс, САЩ, в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4585
„ В болниците ситуацията е много тежка. Няма свободни легла. За лекарите и сестрите нямат маски. Хората са много изморени и притеснени за своите семейства “, разказа тя.

Жертвите с COVID-19 в САЩ надхвърлиха 10 хиляди души

„ Най-хубавото нещо в САЩ е, че независимо от статуса си, дали си легален или не, можеш да бъдеш прегледан, ако се съмняваш за заразяване с коронавирус “, каза Димова.

Тя сподели още, че мъжът ѝ е заразен. „ Кашлицата е страшна, температурата не спада 12-13 дни. Колегите се съмняват, че и аз съм заразена. Тестът ми ще излезе утре “, разкри българката.

„ Метрото е празно. Хората се стремят да не излизат. Всички се страхуват. Смъртта е най-вече в старческите домове. Там хората са възрастни и не се знае кой е заразен. Ситуацията беше подценена, защото го квалифицираха като грип. Късно се затвориха училищата и това се отчита за грешка, но е вече късно “, каза още медицинската сестра.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4585  Реаниматор разкри по какъв начин Реаниматор разкри по какъв начин " бурята " COVID-19 нахлува в организма и блокира дишането  Доц. Кунчев отхвърли да направи прогноза за пика на пандемията у нас Доц. Кунчев отхвърли да направи прогноза за пика на пандемията у нас  Пет нови смъртни случая и 29 нови инфектирани с COVID-19 в Северна Македония Пет нови смъртни случая и 29 нови инфектирани с COVID-19 в Северна Македония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР