Положителен резултат на тест за новия коронавирус са дали 44

...
Положителен резултат на тест за новия коронавирус са дали 44
Коментари Харесай

44 затворници са дали положителни тестове за COVID-19 в затвор край Истанбул

Положителен резултат на тест за новия коронавирус са дали 44 затворници от затвора в истанбулското предградие Силиври, съобщава БТА, като се позовава на съобщение на прокуратурата в истанбулската община Бакъркьой.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7545
В съобщението се уточнява, че първоначално наличие на зараза с COVID-19 е установена при двама затворници, които са били тествани, след като проявили симптоми на вируса.

Задължително е носенето на маски на площад Таксим и на булевард Истиклял в Истанбул

След това били направени тестове на затворниците, с които заразените са били в контакт, и така били установени още 42 случая на COVID-19 в затвора.

Заразените затворници са били изпратени веднага в болницата на затвора за прегледи и изследвания. Четиридесет от заразените не проявяват никакви симптоми на заболяването. Те са изолирани и поставени под лекарско наблюдение извън болницата. Другите четирима заразени са оставени на лечение в болницата на затвора.

Общото здравословно състояние на всички 44 заразени с коронавируса затворници е добро, се посочва в съобщението на прокуратурата в Бакъркьой.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7545  Италия с най-вече смъртни случаи в Европейски Съюз Италия с най-вече смъртни случаи в Европейски Съюз  Вижте 92-годишния дядо Тодор, който пребори COVID-19! Вижте 92-годишния дядо Тодор, който пребори COVID-19!  Европейска комисия приканва страните в Европейски Съюз да оставят затворени външните граници до 15 юни Европейска комисия приканва страните в Европейски Съюз да оставят затворени външните граници до 15 юни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР