Политическа партия “Презареди България”, наследник на ББЦ, единствен български член

...
Политическа партия “Презареди България”, наследник на ББЦ, единствен български член
Коментари Харесай

“Презареди България” призовава управляващите за безусловна подкрепата на Унгария

Политическа партия “Презареди България”, наследник на ББЦ, единствен български член на Алианса на Консерваторите и Реформистите в Европа призовава управляващата коалиция и мнозинството в Народното събрание незабавно и безусловно да заявят подкрепата си за легитимното унгарско правителство.

Това се казва в позиция на ИБ на партията. Ето пълния текст на изявлението:

„ Нашите събратя, техният премиер и легитимно избраното от унгарския народ правителство бяха подложени на нелепо унижение от соросоидните кръгове не къде да е, а на територията на най-висшата институция на ЕС - парламента. Предстои още по-нелепа и реваншистка процедура по “отнемане правото на глас на Унгария в ЕС”. Сбъдва се мечтата на брюкселските пиявици и бюрократи от ЕК да командват парада, а народите на Европа да слушат и изпълняват либералните им приумици.

Като единствен легитимен член на АКРЕ от България и член на ПГ на ЕКР нашият европейски депутат Николай Бареков защити независимостта на Европа, нейните народи, Унгария и Родината ни като гласува против наказателната процедура срещу правителството на Виктор Орбан и унгарския народ в пленарната зала на Страсбург.

Ето защо, уважаеми господин министър-председател Борисов, ви призоваваме да изразите ясно и публично позицията си за подкрепа на Унгария при гласуването в Европейския съвет като българския представител в този орган. Още повече петима от евродепутатите на ГЕРБ плюс двамата български представители при консерваторите гласуваха също против доклада, писан от зеленият депутат Сарджентини.

Призоваваме парламентарното мнозинство на ГЕРБ и техните коалиционни партньори да инициират декларация в подкрепа на консервативните ценности и на унгарския народ. Политиците, претендиращи да изповядваме патриотичните и консервативните разбирания, трябва да заявим твърдо волята си в защитата суверенитета на нациите си и правото на глас на всеки народ и всеки гражданин в ЕС. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР