Под 80 души са починали от Ковид-19 във Великобритания през

...
Под 80 души са починали от Ковид-19 във Великобритания през
Коментари Харесай

77 починали от COVID-19 във Великобритания през последното денонощие

Под 80 души са починали от Ковид-19 във Великобритания през последното денонощие, предаде Ройтерс, като се позова на правителството.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8985
При това в две от областите на кралството - Шотландия и Северна Ирландия - за изминалите 24 часа не е бил регистриран нито един нов смъртен случай.

С новите 77 починали общият брой на смъртните случаи в страната от причиняваното от новия коронавирус заболяване е достигнал 40 542. Данните са валидни към 16 ч. по Гринуич (19 ч. българско време) вчера.

Великобритания е на второ място в мрачната статистика след Съединените щати, предава БТА.

Със смъртните случаи, при които се предполага, че са били причинени от коронавируса, но това не е потвърдено, общият брой на починалите в страната надхвърли тази седмица 50 000, сочи преброяване на Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8985  Директорът на Александровска болница: Трябва да свикнем да живеем с ковид Директорът на Александровска болница: Трябва да свикнем да живеем с ковид  Папата за COVID-19: Бъдете деликатни, не обявявайте победа прекомерно рано Папата за COVID-19: Бъдете деликатни, не обявявайте победа прекомерно рано  Най-много новозаразени с COVID-19 в Сливен за денонощието Най-много новозаразени с COVID-19 в Сливен за денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР