Петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново са

...
Петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново са
Коментари Харесай

Петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново са излекувани

Петима от заразените с COVID-19 в област Велико Търново са излекувани, съобщиха от Областния оперативен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7415
Съпрузи на 40 и 33 г. и детето им на 4 г. са излекувани от коронавирус, с отрицателна проба е и 76 г. мъж, който също е бил заразен с вируса.

Четиримата са били на домашно лечение, под карантина и постоянна връзка с личните си лекари. След изтичане на 28-дневната им карантина на всички е направен по още един тест, който е отрицателен.

Нови 53 случая на COVID-19 у нас. Излекуваните в страната вече са 384

Вчера от МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " е бил изписан 50-годишен пациент, който беше приет преди десетина дни с положителна проба за коронавирус.

Мъжът е бил с клинично подобряване, направени са му два теста, които са показали отрицателни резултати. Следващите 28 дни той ще остане под домашна изолация и ще бъде наблюдаван от личния си лекар. След изтичането на карантината ще му бъде направен още един тест.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7415  Нормализирането на живота в Турция ще протече съгласно четириетапен проект Нормализирането на живота в Турция ще протече съгласно четириетапен проект  Правната комисия одобри на първо четене измененията в Закона за здравето, уреждащи ограничението на ковид Правната комисия одобри на първо четене измененията в Закона за здравето, уреждащи ограничението на ковид  СЗО: Положителните проби на излекуваните с COVID-19 са свързани по-скоро с възобновяване, в сравнение с с повторна зараза СЗО: Положителните проби на излекуваните с COVID-19 са свързани по-скоро с възобновяване, в сравнение с с повторна зараза
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР