Пандемията от коронавирус превърна популярен бар в прочутия тайландски морски

...
Пандемията от коронавирус превърна популярен бар в прочутия тайландски морски
Коментари Харесай

Бар в Тайланд се превърна в безплатна кухня за хора, останали без работа заради COVID-19

Пандемията от коронавирус превърна популярен бар в прочутия тайландски морски курорт Патая в обществена кухня, където се поднася храна на хората, изгубили работата си на фона на парализата в световния туризъм, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2828
Сураджай Атанарт, собственикът на бар " Една различна нощ ", и служителите му осигуряват храна за до 1000 местни жители, които са изпаднали във финансови затруднения заради пандемията.

Случаите на заразяване с коронавирус във Виетнам са вече 134

Мерките на Тайланд за предотвратяване разпространението на силно заразния вирус оставиха много хора без работа, след като множество компании, най-вече в развлекателния сектор и спа салони, затвориха врати. Бизнесът на Атанарт също е пострадал, но той иска да направи нещо полезно за общността.

В кухнята на бара всеки ден се приготвят около 1000 кутии с готова храна. Стотици местни жители чакат на опашка за безплатните ястия, наредени на една ръка разстояние един от друг. Тайландското правителство в неделя затвори универсалните магазини, моловете, ресторантите, развлекателните заведения и други обществени места за няколко седмици в големите градове.

Случаите на COVID-19 в страната към вчерашния ден бяха около 1000.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2828  Бивш първокласен малдивски курорт стана карантина

Бивш първокласен малдивски курорт стана карантина  Спор за маски в магазин в Истанбул приключи със пукотевица и ранени Спор за маски в магазин в Истанбул приключи със пукотевица и ранени  Оперен артист прави серенади от прозореца си в Париж Оперен артист прави серенади от прозореца си в Париж
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР