Пазарджишките лекари от болница „Хигия“ успяха да спасят две родилки

...
Пазарджишките лекари от болница „Хигия“ успяха да спасят две родилки
Коментари Харесай

Две жени с коронавирус родиха здрави бебета в Пазарджик

Пазарджишките лекари от болница „ Хигия “ успяха да спасят две родилки с коронавирус, които са били в тежко състояние. И двете жени са родили здрави бебета, които са с негативен PCR тест, съобщава БНР.

Едната от родилките е била с тежка прееклампсия, което е наложило вземането на бързи решения в критична ситуация.

Грижите за двете жени е поел екип от акушер-гинеколози, реаниматор и кардиолог. Новородените бебета са в добро здраве и без коронавирусна инфекция. Двете жени се възстановяват успешно.

Ръководството на болницата публично благодари на лекарите за проявения професионализъм. Във Фейсбук изпълнителният директор на здравното заведение д-р Цветелина Спиридонова написа: „ Няма нищо по-хубаво от това да даряваш и спасяваш живот “.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16149  Лондонски вестник: Бързият пробив с имунизацията е с помощта на Брекзит Лондонски вестник: Бързият пробив с имунизацията е с помощта на Брекзит  В област Плевен два екипа военни ще продължат поддръжката на РЗИ в битката с COVID-19 до 18 декември В област Плевен два екипа военни ще продължат поддръжката на РЗИ в битката с COVID-19 до 18 декември  Акад. доктор Петрунов разкри да бързаме ли да се имунизираме против COVID-19

Акад. доктор Петрунов разкри да бързаме ли да се имунизираме против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР