Още един учител изгуби битката с коронавируса. За кончината на

...
Още един учител изгуби битката с коронавируса. За кончината на
Коментари Харесай

Още един учител си отиде от COVID. Колегите му: Дано ни прости!

Още един учител изгуби битката с коронавируса. За кончината на инж. Пенчо Гавазов, преподавател в ПГ “Ген. Вл. Заимов “- Сопот, съобщиха негови колеги във фейсбук. Всички скърбят много за загубата на учителя.

" Днес се прощаваме с наш колега, загубил битката с вируса! Трудно преглъщам болката; не намирам най-точните думи; не събирам сили да пиша; не откривам отговор на въпроса “защо едно дете на 15 остана без баща?”; нямам думи за утеха на семейство, колеги и приятели; имам само огромна тъга и безмълвие...! ", написа инж. Катя Кадърска.

" Дано ни прости инж. Пенчо Гавазов, че не си казахме красиви думи в последния му ден в училище, че говорехме пак за работа и професионални планове! Но никой не допускаше, че толкова скоро и бързо болестта ще го отнеме от всички! От няколко дни се молехме и вярвахме в чудеса! Но вчера се случи най-лошото! ", сподели още тя.

Преподавателката изказа съболезнования на семейството на инж. Гавазов.

Публикувахте от в


Вчера битката с вируса загуби и Венцислав Станев - дългогодишен директор на СУ „ Цар Симеон Велики “ -Видин.

Училищата остават затворени до 21 декември. Образованието премина онлайн, след като експерти предупредиха, че присъствието в училище е риск за преподавателите и тяхното здраве. Очаква се поетапното връщане в класните стаи да стане през Новата година. Взима се под внимание, че след 21-ви следват празнични почивни дни. Най-вероятно първи в училищата ще се върнат само малките ученици до 4-и клас.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16167  Обама, Буш и Клинтън ще се имунизират против COVID-19 пред телевизионните камери Обама, Буш и Клинтън ще се имунизират против COVID-19 пред телевизионните камери  Експертът по ръководство на рецесиите Петър Велков разкри какво да се прави след локдауна Експертът по ръководство на рецесиите Петър Велков разкри какво да се прави след локдауна  Наш доктор разкритикува превъзнасянето по БГ имунизацията за COVID-19, била Наш доктор разкритикува превъзнасянето по БГ имунизацията за COVID-19, била " нероден Петко "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР